Поддержка фермеров в Молдове растёт с каждым годом

Agricultorii din Moldova pot primi 50% din suma care au investit-o

Suma pentru subvențiile din anul 2018 constituie 900 milioane de lei. Mai mult ca atît, condițiile de acoradate a subvențiilor din an în an devin mai stabile. Conform opiniei experților în domeniu, acest fapt sporește atractivitatea de a începe o afacere în domeniul agricol.

Crearea condițiilor favorabile pentru proprii cetățeni de a începe o afacare în Moldova, va duce și la faptul că persoanele nu vor părăsi țara de origine. La moment agricultorii din Moldova pot primi 50% din suma care au investit-o în dezvoltarea/începerea afacerii.

Subvenția o poate primi orice fermier care a depus cererea online sau la Agenție și a cărui cerere a fost acceptată. După cum arată practica, majoritatea cererilor procesate sunt acceptate și fermierii primesc subvenții din partea statului. Fermierii din Moldova care au vîrsta sub 30 de ani, pot primi cu 10% mai mult, decît ceilalți agricultori.

Ve-ți primi o informație amplă și veridică, dacă ve-ți accesa site-ul nostru îngregistrîndu-vă și abonîndu-vă la noutățile pe care le veți primi pe e-mail.