Оформить заявку на получении субсидий в 2019 году

Aplicați pentru subvenții în 2019

Agricultura este domeniul care aduce venituri sporite în economia Moldovei și permanent necesită sprijin pentru a se dezvolta. Suportul acordat fermierilor în 2018 se caracterizează printr-un program stabil de acordare a subvențiilor.

Această programă este dedicată tuturor agricultorilor care cultivă: fructe și legume, celor implicați la prelucrare și chiar celor care prestează servicii turistice. Fermierii din Moldova care au vîrsta sub 30 de ani, pot primi cu 10% mai mult, decît ceilalți agricultori. Crearea programului stabil, permite să spunem că anul acesta fermierii rimesc un suport enorm din partea statului.

Situația actuală din Moldova scoate în prim plan gospodăriile țărănești, care marea majoritate a producție o vînd pe piața din interiorul țării, dar și o exportă peste hotare. De aceea, statul se stăruie să acorde suport fermierilor, pentru ca aceștia să vîndă producția pe piața internă. Programa prevede plățile în avans.

Înregistrați-vă pe site-ul nostru și abonațivă la expedierea electronică a informației utile și veți primi răspunsul la mai multe întrebări, precum: cum puteți primi subvenția, cum să depuneți cererea, de care acte aveți nevoie etc. Doar așa veți fi la curent cu cele mai actuale noutăți care țin de programa din 2018.