Получение субсидий для фермеров в Молдове

Cum pot primi subvenție acordată de stat

Tinerii fermierii, auzind despre programa de acordare a subsidiilor își pun întrebarea: cum pot primi această subvenție acordată de stat în anul 2018?

În primul rînd, trebuie să cunoașteți faptul, că fermierii din Moldova care au vîrsta sub 30 de ani, pot primi cu 10% mai mult, decît ceilalți agricultori. Acest lucru se datorează faptului că statul dorește să sporească atractivitatea afacerilor în domeniul agriculturii pentru tinerii specialiști, care doar încep a studia în acest domeniu. Statul tinde să trezească interesul tinerilor specialiști să-și deschidă o afacere în Moldova și să nu plece peste hotare.

Mai mult ca atît anul acesta este posibilă plasarea cererii prin internet, dar fermierii optează pentru varianta de depunere a cererii personal.

De asemenea, trebuie să fiți la curent cu faptul că pentru a primi o subvenție în anul 2018, trebuie să prezentați certificatul că a-ți trecut cursuri în domeniul agriculturii. Printre altele, a apărut o inovație specială care permite primirea subvenției în avans.

You need to login to view the rest of the content. Te rugam . Nu sunteti inca membru ? Inscrieti-va